یک متخصص اطفال گفت: نوشیدن بیش از حد آب باعث بیاشتهایی کودک میشود زیرا این کار معده کودکتان را پر میکند.
به گزارش کودک پرس ، علی محتشمی متخصص اطفال اظهار کرد: از آنجایی که مرحله رشد کودکان به سرعت پیش میرود و در این مرحله بدن به ویتامینها و مواد معدنی خاص برای رشد نیاز دارد، برنامه تغذیهای آنها اهمیت خاصی دارد و هر نوع اختلال در تغذیه آنها میتواند موجب اخلالی در روند رشد آنها شود.
وی با اشاره به اینکه کمبود زینک و کمخونی ناشی از فقر آهن باعث بی اشتهایی کودک میشود، گفت: کمبود زینک میتواند حس بویایی و چشایی کودکتان را مختل کند و منجر به بیاشتهایی و کاهش وزن او شود و همچنین کودکانی که از فقر آهن رنج میبرند مشکلاتی مانند ضعف، تحریک پذیری و خستگی را تجربه میکنند که باعث از بین رفتن اشتهایشان میشود.
این متخصص اطفال با بیان اینکه رشد دندانها باعث کاهش اشتها در کودک میشود، بیان کرد: شروع رشد دندانها از علل بیمیلی و بیاشتهایی در کودکان است و آنها هنگام دندان در آوردن ناراحتی، درد، و حتی تب را تجربه میکنند، در نتیجه اشتهای خود را از دست میدهد.
محتشمی گفت: فشارهای روانی بر کودک باعث بیاشتهایی کودک میشود؛ مشاجره خانوادگی، وجود مشکلی بین اعضای خانواده و اجبار یا تهدید کودک در اشتهای او تأثیر بسزایی دارد؛ نوشیدن بیش از حد آب باعث بیاشتهایی کودک میشود زیرا این کار معده کودکتان را پر میکند.
وی افزود: رودههای کودک ممکن است به یک نوع ماده غذایی حساسیت داشته باشد، از این رو مواد غذایی بهراحتی جذب دیواره روده نمیشود و یا در اثر مصرف یک ماده غذایی خاص، در بدنش عوارض خاصی به وجود آید که موجب ترس کودک از غذا خوردن شود.
این متخصص اطفال تشریح کرد: اگر فرزندتان دچار مشکل یا بیماری شده باشد به غذا خوردن بی میل میشود؛ سرما خوردگی، سرفه، تب و ناراحتی معده میتواند باعث کاهش اشتهای کودک شود؛ بیاشتهایی به دلیل گرمای بیش از حد محیط از دیگر عوامل موثر بر کاهش اشتهای کودک است.
محتشمی ادامه داد: گرمای بیش از حد میتواند منجر به بیاشتهایی در فرزندان شود؛ وقتی کودک نسبت به گرمای بیش از حد تحریک پذیر میشود، ممکن است این شرایط منجر به ایجاد مشکلاتی دیگر از جمله استفراغ، عرق کردن، ناراحتی معده و ضایعههای پوستی شود، شایعترین علت برای بیاشتهایی، عادات غذایی و رفتاری اشتباه والدین در برابر کودکان است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر