یک متخصص اطفال گفت: سعی کنید وعده غذایی کودک را همزمان با بقیه اعضای خانواده هماهنگ کنید تا اشتهایش افزایش یابد.
به گزارش کودک پرس ، علی محتشمی متخصص اطفال اظهار کرد: هرگز پیش از وعده غذای اصلی ناهار و شام به کودکتان شیرینی، شکلات یا خوراکیهای پرکالری ندهید، در شرایطی که کودکتان خوابآلود است او را برای خوردن غذا آماده نکنید، همیشه زمانبندی برنامه غذایی را طوری در نظر بگیرید تا پیش از خواب آلود شدن، او غذایش را خورده باشد.
این متخصص اطفال بیان کرد: زمانی که به کودک غذا میدهید با او صحبت کنید؛ سعی کنید با جملات محبتآمیز او را به خوردن غذا تشویق کنید اما مراقب باشید که در میان صحبتهایتان به او وعدههای عجیب و غریب ندهید و او را برای گرفتن جایزه به شرط خوردن غذا شرطی نکنید.
محتشمی ادامه داد: اگر با مقاومت کودکتان برای خوردن غذا مواجهه شدید چند دقیقه صبر کنید و حواس او را به موضوعی پرت کنید و دوباره غذا دادن به او را از سر بگیرید، سعی کنید وعده غذایی کودک را همزمان با بقیه اعضای خانواده هماهنگ کنید، حضور اعضای خانواده پای یک سفره میتواند بهترین تشویق برای کودک باشد تا با اشتهای بیشتری غذا بخورد.
وی افزود: هر روز راس ساعتی منظم به کودک غذا دهید و برای دادن میان وعدهها به کودک برنامه مشخصی داشته باشید؛ عدم رعایت زمانبندی مشخص موجب میشود تا موفقیتی کمتر برای مقابله با بدغذایی و بیاشتهایی کودکتان داشته باشید، در وعدههای غذایی کودک با خوردن نیم یا بخشی از غذا احساس سیری میکند، به او اعتماد کنید و اصرار نکنید که حتما ظرف غذایش را تمام کند، قطعا او در وعده غذایی بعد حجم کاملتری از غذایش را میخورد.
این متخصص اطفال یادآوری کرد: اگر در برخی از وعدههای غذایی کودک شما تمایل به ریخت و پاش غذا دارد با او برخورد سخت و جدی نکنید، اجازه دهید کمی با غذایش بازی کند و به مرور و با ملایمت این روند را کنترل و محدود کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر