162569
۰۷ تیر ۱۳۹۷

موزه عروسک‌ها و خانه فناوری کرمانشاه افتتاح شد

موزه عروسک‌ها و خانه هنر و فناوری کرمانشاه روز چهارشنبه با حضور فاضل نظری مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان کشور افتتاح شد.

به گزارش کودک پرس ، مدیرکانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان کرمانشاه در حاشیه افتتاح این طرح ها گفت: موزه عروسک ها که در مرکز شماره چهار راه اندازی شده ، در آن عروسک هایی به صورت نمایشگاهی در معرض دید کودکان و نوجوانان قرار گرفته که برخی از آنها از تولیدات کانون در سال های گذشته بوده و برخی دیگر تازه تولید و ساخته شده است.

مهناز فتاحی در پاسخ به این سوال که وجود چنین موزه ای تا چه اندازه ضرورت دارد، ادامه داد: کرمانشاه دارای پتانسیل های فراوانی است ولی برای کودکان و نوجوانان فضاهای اندکی برای گذراندن اوقات فراغت وجود دارد و تاکنون چنین موزه استانداردی برای کودکان در کرمانشاه وجود نداشته است.
وی یادآور شد، این موزه هم موجب غنی سازی اوقات فراغت می شود و هم به کودکان و نوجوانان نشاط و شادی می بخشد.

فتاحی با تاکید براینکه بازدید از موزه برای عموم آزاد است، افزود: مدارس کرمانشاه می توانند از مهر ماه جاری از موزه بازدید کنند.
فتاحی ادامه داد: عروسک های عرضه شده غول پیکر در این موزه کرمانشاهی هستند و نمایانگر فرهنگی همچون کاکه و دایه هستند تا کودکان را با فرهنگ بومی آشنا می کنند.
فتاحی با تاکید براینکه امروزه فناوری از نقش اساسی در زندگی کودکان برخوردار است، افزود: تلاش داریم هنر با فناوری نوین را به کودکان آموزش دهیم.

مدیرکانون پرورشی کودک و نوجوان استان کرمانشاه افزود: بخشی از این مرکز به صورت نمایشگاهی با پخش صدا همراه است که در آن به معرفی مشاغل کرمانشاه پرداخته می شود و در واحد رایانه کلاس های مرتبط به همراه عکاسی و پویانمایی در تابستان برگزار می شود و همچنین اتاق دیگری برای بچه های عضو کانون با عنوان گیم نت فعال است.
وی از آسمان نما به عنوان یکی دیگر از طرح های افتتاحی یاد کرد و گفت: این آسمان نما به صورت سیار است و با مبلغ 400 میلیون ریال خریداری شده است و قابل ارسال به سایر شهرستان های استان به منظور آشنایی کودکان با مسایل مرتبط با نجوم است.

وی به مرکز دیگر کانون واقع در منطقه جلیلی اشاره کرد و گفت: در این مرکز اتاق ها بازسازی شده و به شکل قدیم درآمده است تا به خانه موزه ای برای بازدید گروهی دانش آموزان تبدیل شود تا کودکان بتوانند زندگی ایران قدیم را تجربه کنند.

 

 

 

 

منبع: ایرنا

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار