موقعیت فعلی شما : خانه/فرهنگ و رسانه/کودک پلاس
154991
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷

اجرای طرحی خوشمزه برای تشویق به کتابخوانی

مسئول دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، تبدیل کتاب‌ها به مواد خوردنی را موجب توجه بیشتر کودکان و والدین به مقوله کتاب و کتاب‌خوانی دانست و گفت: این طرح در ۱۱ کشور جهان برگزار شده است.

به گزارش کودک پرس ، لیلا کفاش زاده اظهار داشت: همزمان با سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران طرحی به نام «ستایش» کتاب، با همکاری کتابخانه امید، شهرداری منطقه چهار تهران، گروه ترویج خواندن شورای کتاب کودک، دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری و کمیته ملی موزه‌ها(ایکوم) برگزار شد.

وی ویژگی خاص این برنامه را ارائه کتاب‌ها به شکل خوراکی اعلام کرد و افزود: در این برنامه هر کتاب با ایده و خلاقیت شرکت کنندگان با مواد قابل خوردن به اشکال متنوع و زیبا طراحی و ساخته شده بود.

کفاش‌زاده از جمله کتاب‌های موجود در این طرح را داستان‌های کهن ایرانی، افسانه‌های نامدار جهان و بهترین کتاب‌های فهرست برتر شورای کتاب کودک اعلام کرد و اظهار کرد: در این برنامه توضیح مختصری در باره کتاب‌ها ارائه شد و دو عنوان از کتاب‌ها توسط قصه گویان مجرب خوانده شد.

 

به گفته این پژوهشگر حوزه کودک و نوجوان ، تبدیل کتاب‌ها به مواد خوردنی موجب توجه بیشتر کودکان و والدین به مقوله کتاب و کتابخوانی می‌شود.

 

مسئول دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در پایان با اشاره به برگزاری جشنواره کتاب‌های خوراکی در دیگر کشورها در اول آوریل هر سال با هدف ترویج کتابخوانی تصریح کرد: تاکنون کشورهای استرالیا، برزیل، هند، ایتالیا، ژاپن، لوکزامبورگ، مکزیک، مراکش، هلند، روسیه و هنگ کنگ جشنواره کتاب‌های خوراکی را برگزار کرده‌اند.

 

 

 

منبع: تسنیم

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.