کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: باید انواع مواد غذایی حاوی ویتامینها و املاح را به غذای کودک اضافه شود.
به گزارش کودک پرس ، شهلا جودت اظهارکرد: انواع مواد غذایی حاوی ویتامینها و املاح نظیر سبزی جعفری، شوید و گشنیز که دارای ویتامین A و C هستند به غذای شیرخوار اضافه کنید .
وی افزود: باید از انوع سبزی های زرد و نارنجی رنگ مانند کدو حلوایی و هویج که دارای ویتامین A هستند در غذای شیرخوار استفاده شود.
جودت ادامه داد: غلات و حبوبات جوانه زده دارای انرژی، پروتئین، ویتامین و املاح هستند و می توان ابتدا گندم، ماش یا عدس جوانه زده را تهیه و پودر کرد و آن را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد و هر بار یک قاشق مرباخوری به غذای کودک اضافه کرد.
به گفته وی از پودر انواع مغزها مانند گردو، بادام و پسته به استثنای بادام زمینی می توان برای کودکان بزرگ تر از 9 ماه استفاده کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر